Foto

Inscrierile in "Conferinta Sectorului 1 - Mihai Nedeff" continua

Peste 40 de liceeni  au venit joi dupa-amiaza la selectia organizata de Federatia Romana de Baschet in sala de sport a Colegiului National "I.L. Caragiale" pentru prima editie a competitiei "Conferinta Sectorului 1 - Mihai Nedeff". Plini de energie si cu mult chef de baschet, pustii care invata in liceele din Sectorul 1 au avut ocazia sa fie pregatiti timp de doua ore de fostele glorii ale baschetului romanesc. Mihai Nedeff, Alexandru Vinereau si Marin Braboveanu, insotiti de Constantin Ioan, responsabilul tehnic din partea FRB, si de Dan Cimpean, managerul de proiect al competitiei, au stat de vorba cu tinerii jucatori, dupa care au dat drumul antrenamentului.

Sedinta de pregatire a inceput cu exercitii specifice de incalzire, dupa care s-a trecut la exercitiile cu mingea. Pasele in doi, procedeele de dribiling, aruncarile libere si jocul unu la unu au completat prima sedinta de acomodare pentru liceeni cu noii lor antrenori.

La finalul celor doua ore de antrenament, liceenii impartiti in mai multe grupe au jucat baschet la un panou, stabilind cu tehnicienii ca urmatorul antrenament va avea loc in data de 11 mai, de la ora 17:00.

Totodata, antrenorii prezenti joi in sala Colegiului National "I.L.Caragiale" au decis ca selectia pentru formarea celor sase echipe care se vor duela in "Conferinta Sectorului 1 - Mihai Nedeff" va continua si la urmatoarele antrenamente, astfel liceeni  care iubesc baschetul au inca sansa de a se inscrie in competitie (pentru detalii trimiteti un mail pe adresele federatia@frbaschet.ro sau edward.stanescu@frbaschet.ro).

Reamintim ca proiectul "CONFERINTA Sectorului 1 - Mihai Nedeff", demarat de Federatia Romana de Baschet in parteneriat cu Primaria Sectorului 1, se adreseaza liceenilor din Sectorul 1 si se va derula in perioada 11 mai – 10 iunie 2011, antrenamentele avand loc in salile liceelor I.L. Caragiale, Ion Neculce si Tudor Vianu din Bucuresti.

Turneul Final al competitiei va avea loc in perioada 06-10 iunie, in sala Colegiului National “I.L. Caragiale”, iar arbitrajul va fi asigurat de brigazi compuse din arbitrii de baschet activi si elevi din liceele sectorului 1. La final, vor fi oferite diplome, medalii si premii substantiale in bani.


Parteneri